Daniel Solving

Liverpools sportsdirektør siger op efter seks måneder i jobbet!

Efter en kort periode på seks måneder som sportsdirektør stopper Julian Ward.
Julian Ward er navnet på manden, der for et halvt år siden tog over for den daværende sportsdirektør Michael Edwards. Ifølge flere medier stopper han altså samarbejdet, men fortsætter sæsonen ud. Julian Ward der har været en del af Liverpool i elleve år, har besluttet sig for at holde en pause fra fodbolden.

På et halvt år har han alligevel gjort sig i øjenfaldene. Julian Ward sikrede en forlængelse af den egyptiske Liverpool-stjerne Mohamed Salah, samt landede en aftale med angriberen Darwin Nunez, der på daværende tidspunkt tørnede ud for Benfica. Han har altså været aktiv henover de seks måneder, hvor det også blev et farvel til Sadio Mane efter seks år i klubben.

Udefra set kan Julian Wards beslutning vække opsigt. Liverpools manglende resultater på banen, og en ny sportsdirektør der vælger at stoppe blot seks måneder inde i jobbet, giver grund til bekymring. Timingen i dette virker besynderlig, da det sker i en periode, hvor Manchester City på mange parametrer i øjeblikket er foran Liverpool.

- Ingen kan konkurrere med Manchester City.

Det var ordene fra Liverpools manager Jurgen Klopp, der på et pressemøde op til City kampen satte ord på Manchester-klubbens udvikling. Julian Ward var manden der var ansat til at skulle hjælpe Merseyside-klubben på rette spor, og tættere på Manchester City. Liverpool må istedet kigge andre veje, hvad angår sportsdirektør posten, når de til sommer siger farvel til Julian Ward.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER