Fodbold nyheder

Kan David Beckham blive en del af Manchester Uniteds ejerkreds?

Af Daniel Solving

Manchester United legenden er åben for at indgå i et muligt medejerskab af fodboldklubben Manchester United.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ifølge mediet Financial Times er Manchester United legenden David Beckham åben for at købe sig ind i Manchester United. Dog understreges der også, at Beckham på egen hånd ikke har midler nok til at købe klubben, men er ikke afvisende overfor at indgå i et konsortium.


I de forgangene dage har rygter floreret omkring et muligt salg af Manchester United. Klubben der byder på en masse historie, har gennem de seneste år ikke rykket sig meget på det sportslige plan. David Beckham, en legende gennem et årti for klubben melder sig på banen, som en mulig investor for hjerteklubben. Beckham har siden sin tid i United skabt sig et navn i MLS, hvor han i øvrigt også er medejer af MLS klubben Inter Miami.

Manchester Uniteds aktier er steget med omkring 19 procent, siden klubben og Glazer-familien meddelte, at de var åbne for nye ejere. Manchester United vurderes til omkring syv milliarder pund, hvilket i danske kroner svarer til ca. 60 milliarder kroner. Blandt andre mulige købere nævnes Jim Ratcliffe, Englands rigeste mand, som angiveligt skulle være klar med et bud på klubben.


Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik