Verden: VM
İ. Gündoğan (33)
R. Doan (75), T. Asano (83)
Kent Christensen

Gündoğan: Jeg ved ikke, om der nogensinde er scoret et lettere mål ved et VM

Det tyske landshold var tydeligt frustreret efter gårsdagens chok-nederlag til Japan. Her kommer et par udtalelser fra de tyske landsholdsspillere.
Det var nok de færreste, der havde troet, at Japan ville sejre mod et stærkt tysk landshold. Ikke desto mindre, var det det, der skete i går, da Japan på overraskende vis vandt med 1-2 over Tyskland.

Efter kampen har flere fra det tyske landshold udtalt sig kritisk om gårsdagens kamp, hvor specielt den manglende defensiv stabilitet har stået for skud. Blandt andet udtaler Tysklands midtbanespiller og kampens eneste tyske målscorer, İlkay Gündoğan, sig meget kritisk efter kampen:

- Vi fik det til at se for let ud for dem. Særligt det andet mål… Jeg ved ikke, om der nogensinde er scoret et lettere mål ved et VM. Det burde ikke ske. Målene vi indkasserede på otte minutter, var alt for lette.

Hansi Flick, som er den tyske landstræner – samt Thomas Müller udtaler sig også kritisk og surmulende efter nederlaget:

- Det er voldsomt skuffende. Japan slog os klart på effektiviteten. De individuelle fejl, vi lavede, må ganske enkelt ikke ske – lød det fra Flick.

- Vi ramte ikke effektiviteten i nogen af enderne. Det er latterligt, at vi ender med et nederlag her – sagde Thomas Müller.