Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Thomas Delaney rejser hjem

Thomas Delaney er – efter at have spillet knap en halvleg – færdig ved VM-slutrunden.
Selvom mængden af spilletid i Sevilla ikke ligefrem har været prangende for Thomas Delaney, startede han alligevel inde, da Danmark tog hul på VM-slutrunden mod Tunesien. Den 31-årige midtbanedynamo kæmpede en brav kamp, indtil han i de døende minutter af første halvleg fik en hård medfart i forbindelse med en tunesisk tackling.

Delaney var ude af stand til at fortsætte og måtte humpe fra banen. Det gav anledning til bekymring, at Delaney måtte forlade banen, og bekymringen blev ikke mindre, da han umiddelbart herefter sad på den danske bænk med en ispose. Nu har DBU i et Twitter-opslag slået fast, at Delaney har spillet sine foreløbig sidste VM-minutter.

- Thomas Delaney må forlade VM-lejren, efter at han har pådraget sig en skade i kampen mod Tunesien.

- Vi vil savne Delaney, både på og udenfor banen. Andre spillere er klar, og vi har en stærk trup til de næste kampe, udtaler Kasper Hjulmand i Twitter-opslaget.

- Thomas Delaney rejser hjem og står til ca. fire ugers genoptræning.

Lørdag aften skal Danmark op imod Frankrig i den anden – og næstsidste – gruppekamp. Næste onsdag venter så den kamp, som til syvende og sidst skal afgøre Danmarks VM-skæbne, mod Australien. ”Les Bleus” topper i øjeblikket gruppe D efter en 4-1-sejr over australierne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER