Fodbold nyheder

Giroud:
Topmotiveret før min sidste VM-slutrunde

Af Philip Dar

Den franske Milan-angriber er lige så motiveret som før sin første slutrunde.
Article image
Den 36-årige angriber Olivier Giroud har vist sig godt frem for AC Milan i denne sæson, hvor det er blevet til ni mål og lavet fem assists i 19 kampe på tværs af både Serie A og Champions League for Stefano Piolis mandskab.


På landsholdet har succesen dog ikke været den samme, da han stort set ikke har været en del af truppen siden EM 2020 og det har flere gange lignet, at han ville glippe den forestående VM-slutrunde, men han er altså blevet udtaget af Didier Deschamps.

I et interview med France TV Sport, løfter Giroud også sløret for egne fremtidsplaner.

- Jeg kommer til denne samling med et mindset om, at jeg med garanti spiller VM for sidste gang. Jeg er meget motiveret, som om det var min første slutrunde. Jeg vil nyde ethvert øjeblik og så er vi selvfølgelig opsatte på at forsvare titlen.

Giroud står også overfor en imponerende rekord, som han kan overtage fra selveste Thierry Henry, som øjeblikkeligt har scoret flest mål for det franske landshold.

- Det er to mål før jeg udligner hans rekord og tre før jeg slår ham. Det ville være en skam at stoppe ved to, men det er allerede en ære at være nummer to bag Henry, siger Giroud

36-årige Giroud har spillet 114 landskampe siden sin debut i november 2011 og scoret 49 mål.

Mere om Olivier Giroud

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik