Fodbold nyheder

Opgivet af Lazio efter seks minutter

Af Daniel Fisker

Målmandstalentet Luis Maximiano har tilsyneladende ingen fremtid i Lazio, hvor han kun har fået seks minutter på banen.
Article image
En investering på 75 millioner kroner kan meget vel gå i vasken for Lazios vedkommende. Det var således den pris, den italienske hovedstadsklub i sommer betalte for målmanden Luis Maximiano, da målmændene Thomas Strakosha og Pepe Reina havde forladt klubben efter deres kontraktudløb.


Maximiano tog således turen fra Granada, hvor han blev købt for 75 millioner kroner, inden han fik sin debut i Lazios første Serie A-kamp i den igangværende sæson. Kampen mod Bologna den 14. august blev dog en kort fornøjelse for Lazios store målmandshåb.

Den 23-årige målmand skulle således kun bruge seks minutter på banen, før han spurtede ud af sit felt og samlede bolden op med hænderne. Maximiano var ganske vist hurtig til at hive bolden ind i feltet, men han fik således marchordre med et rødt kort, da kampens dommer havde set situationen igennem på VAR-skærmen.

Da Maximiano havde udstået sin straf på en spilledags karantæne, havde han mistet sin plads i målet til Ivan Provedel, som Lazio købte i Spezia Calcio den 8. august. Den uheldige debutant, Maximiano, havde ikke alene spillet sin foreløbig sidste kampe i Serie A såvel som i Europa League.

La Gazzetta dello Sport mener således at vide, at Maximiano allerede er blevet stemplet som en total fiasko i den italienske hovedstadsklub, som ifølge den italienske avis forsøger at finde en nu klub til det portugisiske målmandstalent i januar-transfervinduet.

Maximiano blev ganske vist udstyret med en femårig kontrakt, da han blev købt til Lazio i juli, og det bliver uden tvivl svært at få hele investeringen på 75 millioner kroner tilbage. I første omgang mener La Gezzetta dello Sport at vide, at Lazio kan genfinde sin form på et lejeophold, men ifølge den italienske avis er det dog sikkert, at Maximiano har spillet sin sidste kamp for Lazio.

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik