Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Alle de seneste rygter fra det engelske.
Newcastle er klar til at skrive under med Yannick Carrasco til januar, da Atletico Madrid sandsynligvis vil sælge den 29-årige belgiske kantspiller. (Mundo Deportivo)

Tottenham ønsker at erstatte den 35-årige franske målmand og klubkaptajn Hugo Lloris næste sommer. (TeamTalk)

Tottenham er opsat på at skrive under med Sporting Lissabons 23-årige engelske midtbanespiller Marcus Edwards, som kom gennem ungdomsrækkerne hos Spurs. (Record)

Den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe, som ejer selskabet Ineos, har udelukket sig selv fra at købe Liverpool, da han ikke længere ser værdi i at købe et tophold i Premier League. (Telegraph)

Dubai International Capital er interesseret i at købe Liverpool, selvom det ikke lykkedes for dem at afslutte en aftale i 2007. (Arabian Business)

Den tidligere UFC-mester Conor McGregor siger, at han har bedt om oplysninger om at købe Liverpool. (Mail)

Everton-manager Frank Lampard er interesseret i Manchester United-forsvareren Luke Shaw, selvom Shaw håber på en kontraktforlængelse på Old Trafford. (Football Transfers)

Liverpool har sendt talentspejdere ud for at se på Midtjyllands 21-årige danske kantspiller Gustav Isaksen med henblik på en januar-transfer. (Ekstra Bladet)

Liverpool-manager Jurgen Klopp siger, beslutningen om ikke at hente Son Heung-min, da han var træner i Borussia Dortmund er "en af de store fejltagelser i mit liv". (Star)

Arsenal overvejer, om de vil udleje den brasilianske kantspiller Marquinhos i januar. Marquinhos har kun spillet en Premier League-kamp, siden han kom til i sommer. (Evening Standard)

Burnley er ude efter Leeds' skotske midtbanespiller Stuart McKinstry. (Football Insider)

Leeds står forrest i en kø af klubber, der jagter Birminghams 19-årige engelske midtbanespiller George Hall. (Mail)