Anton Kirkegaard

Zlatan angriber Mbappes forældre: Hold jeres kæft

Zlatan havde nogle hårde ord til Mbappes forældre og den franske Liga.
Den tidligere PSG-spiller Zlatan Ibrahimovic holdte ikke tilbage, da han blev spurgt om Mbappes beslutning om at blive i PSG.

- Han traf det rigtige valg for Paris, ikke for sig selv. Fordi han satte sig selv i en situation, hvor han er vigtigere end klubben. Og klubben gav ham nøglerne til det. Men man er aldrig større end en klub. Men når et barn bliver stærk, kan han nemt tjene penge, sagde Ibrahimovic til Canal Plus.

- Så hans forældre bliver advokater, agenter og trænere. De går fra en ting til en anden. Og det er det, der er problemet. Det er der, hvor man mister sin selvdisciplin og hvem man er. I dag med denne nye generation, forældre, far, mor, hvem du vil, tror de, at de er blevet stjerner. De taler i aviserne. Men hvem tror du, at du er? Hold kæft. Det er op til jeres søn, spilleren, at arbejde og have disciplin.

Ibrahimovic havde også interessant syn på Ligue 1 og dens udvikling siden han forlod den.

- Siden jeg forlod Frankrig, er alt kollapset. Der er ikke noget at tale om længere. Frankrig har brug for mig, men jeg har ikke længere brug for Frankrig. Selvom du har Mbappé, Neymar og Messi er det ikke nok.