Europa: Champions League
FT
1 - 1
(1 - 1)
FC København
Dortmund
H. Haraldsson (41)
T. Hazard (23)
Louis Andersen

Christian S. om fan-uroligheder: Det er noget man tænker over som familiefar

FCK’s Christian Sørensen fortæller, at de tilskuerurolighederne som man har set det sidste stykke tid har sat tankerne i gang hos ham som familiefar.
Onsdag aften mødes FC København og Dortmund i Parken når de tørner sammen i den sidste kamp i Champions League-gruppespillet. Selv om der ikke er noget på spil rent pointmæssigt, så har der alligevel været en del drama før opgøret grundet fanuroligheder. Ved de to klubbers første opgør opstod der ballade og tumult mellem Dortmund- og FCK-fans. Til aftenens opgør forventer Københavns Politi også, at der vil
være både Brøndby- og Hamburger SV-tilhængere til stede.

Nede på grønsværen løber spillerne rundt og kan intet gøre ved balladen uden for banen, men FCK-backen Christian Sørensen fortæller i et interview med Viaplay, at han er ærgerlig over udviklingen:

- Fodbold er sammenhold og hygge, og det er ikke ballade, slagsmål og alle de ting der. Det er ærgerligt, at det kan trække overskrifter, det lægger jeg ikke skjul på.

- Man skal have lov til at tage til fodbold, hygge sig og have det godt med hinanden. Så det er ærgerligt, men det følger desværre nogle gange lidt med. Men jeg håber, at det bliver fodbolden, som kommer til at trække overskrifterne.

Sørensen blev herefter spurgt ind til om han som familiefar vil tage sit eget barn med på stadion i disse tider.

- Nu er mit barn kun halvandet. Men det er da klart, at det er noget, man tænker over som familiefar, hvordan sikkerheden er. Men når jeg tager på stadion, går jeg ud fra, at sikkerheden er i top, så der ikke sker noget hverken med mig eller min familie. Det er der, jeg lægger min tryghed, lyder det fra Christian Sørensen.

Der er kampstart mellem FC København og Dortmund klokken 21:00.