Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Alle de nyeste rygter fra det engelske.
Den spanske målmand David de Gea er villig til at reducere sin løn på 3.2 millioner kroner om ugen i Manchester United for at forlænge sit ophold på Old Trafford. (Athletic)

Everton og Newcastle United kigger på den 21-årige Chelsea-angriber Armando Broja. (CBS Sports)

Jurgen Klopps agent siger, at tyskeren "ikke har til hensigt at trække sig" som manager hos Liverpool og "ikke forlængede sin kontrakt til 2026 for ingenting". (Florian Plettenburg)

Unai Emery har underskrevet en aftale, der er mindst fire et halvt år lang, den længste managerkontrakt i Aston Villas historie, da han forbereder sig på officielt at påbegynde arbejdet i denne uge. (Telegraph)

Chelsea har lanceret et bud på 359 millioner kroner for at hente Brightons Leandro Trossard. (FourFourTwo)

Arsenal og Chelseas håb om at hente Wilfried Zaha er blevet styrket, da han endnu ikke er blevet enige om en kontraktforlængelse med Crystal Palace på trods af mundtligt at blive tilbudt en ny aftale. (Mail)

Arsenals Reiss Nelson siger, at han kun har "nogle måneder tilbage" af sin kontrakt" med Gunners og ønsker at underskrive en ny aftale med klubben. (Mirror)

Newcastle Uniteds engelske midtbanespiller Jonjo Shelvey er indstillet på at få en etårig kontraktforlængelse til en værdi af mere end 25 millioner kroner. (Mirror)

Leeds United er villige til at lytte til tilbud på deres engelske midtbanespiller Adam Forshaw i januar. (Football Insider)