Fodbold nyheder

Arsenal-stjerne ude af VM?

Af Kent Christensen

Arsenals unge 21-årige stjernespiller, Bukayo Saka, måtte udgå med en skade i London-klubbens 5-0-storsejr over Nottingham Forest.
Article image
Arsenal har fået en forrygende sæsonstart, hvor de topper tabellen i Premier League såvel som deres Europa League-gruppe. Klubbens unge offensive-profil, Bukayo Saka, har også formået at levere nogle ganske gode præstationer hidtil, hvor han indtil videre står noteret for fire mål og fem assists efter 12 kampe.


Uheldigvis for Arsenal måtte Bukayo Saka i weekenden udgå med en skade, da de endnu engang hev tre vigtige point hjem i kampen om Premier League-titlen. Efter alt at dømme, så er det næsten utænkeligt, hvis ikke Bukayo Saka ville blive udtaget til Englands VM-trup, hvor han garanteret også ville kunne få en vigtig rolle. Og med VM lige rundt om hjørnet, bliver det spændende at se om skaden kommer til at stå i vejen for en VM-udtagelse.

Efter kampen mod Nottingham Forest blev Arsenals manager, Mikel Arteta, spurgt til hvorvidt han tror, at VM er i fare for spilleren eller ej – dertil svarede han:

- Forhåbentlig ikke. Der var et slag i begyndelsen, hvor han haltede, men jeg ser ikke mere end det. Lad os se, hvordan det ser ud de næste dage.

Mere om Bukayo Saka

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik