Asbjørn Steffensen

Italiensk topklub har seriøs interesse i utilfreds Ronaldo

Napoli er meget interesserede i at hente den portugisiske superstjerne tilbage til Serie A.
Cristiano Ronaldo er efterhånden 'dead man walking' i Manchester United. Den 37-årige får ikke meget spilletid og udvandrede før tid i Premier League-kampen mod Tottenham.

Meget kunne tyde på, at Ronaldo skifter væk fra Old Trafford til januar, og nu melder en italiensk storklub sig på banen med stor interesse i portugiseren.

Napoli blev meldt interesseret i Ronaldo i sommerens transfervindue, men der var aldrig dialog mellem de to klubben. Den syditalienske klub har dog på ingen måde mistet interessen. Det fortæller kilder tæt på portugiseren.

Det engelske medie, The Sun, melder Napoli som en solid kandidat til at skrive under med Ronaldo i det kommende transfervindue.

Der kan dog været et økonomisk problem, når det kommer til portugiserens løn. Lige nu er Napolis løn-konge Piotr Zielinski, der tjener cirka 760.000 kroner om ugen. Ronaldo tjener lige nu ugentligt 3 millioner kroner.

Det vil derfor kræve en markant lønnedgang fra Ronaldos side, hvis portugiseren skal tilbage til Serie A, hvor han spillede tre sæsoner for Juventus fra 2018 til 2021.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER