Louis Andersen

Tirsdagens engelske rygter

De seneste transferrygter fra det engelske.
Aston Villa er interesseret i den tidligere Tottenham og Paris St-Germain-træner Mauricio Pochettino, som en mulig erstatning for Steven Gerrard. (Telegraph)

Chelsea-manager Graham Potter er ivrig efter at blive genforenet med Brighton-angriberen Leandro Trossard på Stamford Bridge, men Brightons tidligere sportsdirektør Dan Ashworth ønsker også at bringe den belgiske landsholdsspiller til Newcastle. (90 min)

Den franske midtbanespiller N'Golo Kante har endnu ikke indgået en aftale med Chelsea om en ny kontrakt, og der er en fornemmelse af, at franskmanden vil forlade Stamford Bridge på en fri transfer næste sommer. (Fabrizio Romano)

Wolves har interviewet den tidligere Lyon-, Bayer Leverkusen- og Borussia Dortmund-træner Peter Bosz om hans mulige kandidatur til jobbet hos dem. (Telegraph)

Chelseas jagt på den portugisiske angriber Rafael Leao har lidt et slag, efter at AC Milan-direktør Daniele Massaro sagde, at de ville mødes med Leaos far ved Ballon d'Or-ceremonien på mandag for at diskutere en ny kontrakt. (Express)

Brentford har indledt forhandlinger med manager Thomas Frank om en ny aftale, kun ni måneder efter, at han underskrev sin nuværende kontrakt. (Telegraph)

Den tidligere Manchester United-spiller, Michael Carrick, har haft yderligere samtaler med Middlesbrough og ser ud til at blive udpeget som Chris Wilders afløser, hvilket markerer hans første manager-job. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER