Anders Mathiasen

De Jong bryder tavsheden: Jeg var under pres

Frenkie de Jong bryder nu tavsheden…
Frenkie de Jong har længe været tavs omkring sin situation i Barca, men i et interview åbner han op og fortæller både om sommerens spekulationer om et skifte og den sparsomme spilletid under Xavi. Det er tv-stationen Ziggo Sport der har talt med De Jong, hvor første emne var sommerens mange rygter om et skifte til Manchester United eller Chelsea.

- Jeg tog det helt roligt. Allerede i maj måned besluttede jeg, at jeg ville blive. Min holdning har aldrig ændret sig i denne periode. Jeg var rolig, men så begyndte jeg at komme under pres, selvfølgelig fra medierne, men også præsidenten, fra alle sider, men jeg ville blive i Barca, så jeg genovervejede det aldrig, lagde hollænderen.

Dernæst blev der talt om den sparsomme spilletid og den sekundære rolle, som De Jong oplever i denne sæson.

- Vi spillere taler ikke meget med Xavi, men vi taler om fodbold. Jeg vidste, at jeg nok ville få færre minutter i starten af sæsonen, men jeg vil tilbage i startopstillingen. Jeg startede ikke inde mod Bayern München, men det håber jeg at gøre mod Real Madrid. Måske Xavi allerede har besluttet det, men normalt får vi det først at vide på selve kampdagen' sagde De Jong videre.

Til sidst blev han bedt om en kommentar til skuffelsen i Champions League.

- Selvfølgelig var vi skuffede efter kampen mod Inter, men vi skal have ændret vores humør og koncentrere os om El Clásico. Her skal vi vise, at vi stadig er et godt hold, afsluttede den hollandske midtbaneprofil.