Europa: Europa League
FT
2 - 3
(1 - 0)
Omonia Nicosia
Manchester U
K. Ansarifard (34), N. Panayiotou (85)
M. Rashford (53), A. Martial (63), M. Rashford (84)
Kasper Duelund Jensen

United rejste sig på Cypern

Manchester United fik en vigtig sejr, da Omonia Nicosia tog imod englænderne i Europa Leagues gruppe E.
Manchester United kom torsdag aften tilbage på sejrskurs oven på på søndagens smertelige nederlag på hele 6-3 til rivalerne fra Manchester City. Det skete med en fortjent 3-2-sejr ude over Omonia Nicosia.

United sad tungt på både spillet og chancerne kampen igennem. Det var dog alligevel cyprioterne, som først fik noget at juble over, da Karim Ansarifard efter 34 minutters spil omsatte et oplæg fra Bruno til en overraskende 1-0-scoring.

1-0-stillingen holdt frem til pausen, men i anden halvleg gav Uniteds dominans endelig pote. Marcus Rashford stod for udligningen i det 53. minut, mens Anthony Martial bragte de engelske gæster i front 10 minutter senere.

Rashford var også manden til afgøre kampen til Uniteds fordel, da han i slutminutterne fordoblede Uniteds føring. Derfor viste det sig at hjælpe lige lidt for Omonia med en reducering fra Nikolas Panagiotou.

Sejren på Cypern tager Erik ten Hag og co. op på seks point i Europa Leagues gruppe E, som dog stadig føres af Real Sociedad på ni point.