Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Anders Vestergaard

Torsdagens internationale rygter

Også i det internationale vindue er der træner-kabaler som skal gå op, og transfers der skal planlægges op til januar-vinduet.
Lionel Messi er åben for at se på kontrakttilbuddene fra Paris Saint-Germain, da hans kontrakt udløber til sommer. Det er selvom argentinerens tidligere klub FC Barcelona planlægger at hente troldmanden hjem. (Fabrizio Romano)

Messi er dog åben overfor et skifte tilbage til FC Barcelona, men hans forhold til klubbens præsident, Joan Laporta, er en knast som skal løses, for et skifte til Catalonien kan blive en realitet. (Daily Mail)

Der har i den engelske og i den spanske presse været spekuleret i, om Erling Haaland har fået en særlig Real Madrid-købsklausul i sin kontrakt med de lyseblå, men det har Manchester Citys manager, Pep Guardiola, afvist. (Sky Sports)

Sevilla er ved at færdiggøre en aftale med Jorge Sampaoli, som skal afløse Julen Lopetegui. De sidste detaljer er ved at falde på plads. (Fabrizio Romano)

Real Madrid er fortrøstningsfulde i forhold til at hente den meget eftertragtede englænder Jude Bellingham i Dortmund. (90min)

AC Milans direktør ønsker at forlænge kontrakten med Rafael Leão, da man mener, at man vil være bedst til at bidrage til portugiserens videre udvikling. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER