Rangers
T. Alexander-Arnold (7), M. Salah (53)
Louis Andersen

Liverpool vinder sikkert mod Rangers

Der var aldrig tvivl om udfaldet af kampen da Rangers lagde vejen forbi Liverpool og Anfield.
Liverpool lagde fra start et stort pres på skotternes mål og havde fra start flere gode muligheder for at tage en tidlig føring og en tidlig føring var præcis, det de fik. Efter 7 minutters spil fik Liverpool frispark, et stykke uden for feltet, hvor Trent Alexander-Arnold gik til bolden og bankede bolden i kassen bag en chanceløs Allan McGregor, 1-0 til Liverpool.

Liverpool blev ved med at lægge pres på Rangers og efter et kvarters spil var Mohamed Salah tæt på at overliste McGregor i målet, men bolden gik en halv meter forbi. Darwin Nunez var tæt på at fordoble Liverpools føring kort før pausen, men McGregor kom godt ud af målet og fik afværget situationen.

Rangers havde generelt svært ved at følge med Liverpool, som blev ved med at komme frem til chancer dog uden at blive rigtig farlige og da der blev fløjtet til pause, var stillingen stadig kun 1-0 til hjemmeholdet.

Anden halvleg startede som den første. Liverpool lagde et massivt tryk på gæsternes mål og skotterne måtte stadig halse efter Liverpools stærke kombinationer.

Efter seks minutter blev Luiz Diaz væltet i feltet og der blev dømt straffespark til Liverpool. Mohamed Salah stod overfor McGregor, som havde reddet et straffespark i kampen mod Napoli, men mod ”The Egyptian King” kunne han intet stille op, 2-0 til Liverpool.

Resten af kampen bølgede en smule mere frem og tilbage, dog stadig med Liverpool som det dominerende hold og de var flere gange tæt på, at øge deres føring yderligere.

Med få minutter igen, var det lige pludselig Rangers, der kom frem til flere store chancer i træk. Liverpool kan takke Tsimikas for, at skotterne ikke kom på 1-2, da han tæt inder ved målstregen fik vippet bolden op over mål.

Kampen endte med en tilfredsstillende 2-0-sejr til Liverpool, der dog også må være skuffede over ikke at scorer yderligere.