Kent Christensen

Brøndby må undvære fans til udekampe

Som resultat af uroligheder i en udekamp mod Viborg i september, er Brøndby IF blevet straffet.
Den vestegnske blågule klub, Brøndby IF, har startet sæson 2022/23 skidt ud, og krisen ser ikke ud til at stoppe, da de nu må undvære deres trofaste fans på tribunerne i årets resterende udekampe. Brøndby har kun fået fuldt udbytte af tre kampe i nuværende sæson og pointtabene har været mange for klubben i Superligaen. Men klubbens største nederlag ser ud til at være foregået i Viborg d. 18. september.

Det var ikke kun kampresultatet der var skuffende for klubben, men det viste sig også, at nogle af Brøndbys fans under kampen havde en adfærd der var skuffende. Den dårlige adfærd dækker blandt andet over vold mod vagter og politi, samt hærværk og pyroteknik.

Resultatet af den dårlige opførsel førte til, at fodboldens disciplinærinstans har behandlet sagen, og besluttet at sanktionere klubben, ved at udelukke alle fans fra Brøndby IF at deltage til årets resterende udekampe. Derudover får klubben en bøde på 400.000 kroner. Brøndby IF’s administrerende direktør, Ole Palmå, siger blandt andet om situationen:

- For alle os der har Brøndby IF i hjertet, er dette øjeblik et af de absolutte lavpunkter i vores fælles historie. De få har ødelagt det for alle os andre. For medfans. For spillerne. Opførslen fra en gruppe af individer betyder nu, at medfans og klubben bliver voldsomt straffet.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER