Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Kent Christensen

Virgil van Dijk: Ingen tømmermænd i Liverpool

Liverpool har fået en tøvende start på sæsonen, og ifølge stjerneforsvarsspilleren, Virgil van Dijk, skyldes det ikke ’tømmermænd’ over sidste sæsons succeser.
Med 10 point efter syv kampe ligger det engelske storhold placeret midt i tabellen i Premier League, som må siges at være skuffende sammenlignet med sidste sæsons præstationer. Liverpool spillede med om hele fire titler sidste sæson, da de vandt FA Cup, Carabao Cup, tabte mesterskabet med et enkelt point og tabte Champions League-finalen til Real Madrid.

Det er svært at se, at det er nogenlunde det samme Liverpool-hold, der i nuværende sæson spiller middelmådigt fodbold. De har allerede indkasseret fem mål på Anfield sammenlignet med hele sidste sæson, hvor de kun indkasserede ni mål på hjemmebane over hele sæsonen. Den forhenværende ballon d'or-udfordrer, Virgil van Dijk forklarer situationen i klubben:

- Man er nødt til at ramme et momentum, og fortsætte det momentum, hvilket er det sværeste i fodbold. Man er nødt til at gøre det sammen, og leve med tilbageslag sammen, og blive ved med at gøre de samme ting man vil ønsker. Selvfølgelig har vi haft nogle tilbageslag, og det er svært at reagere på den rigtige måde, når alle ikke er i den bedst mulige form.

Virgil van Dijk er dog fortrøstningsfuld og afviser, at deres tilbageslag er et resultat af ”tømmermænd” fra sidste sæsons succeser:

- Jeg er sikker på, at vi finder formen tilbage. Hvad er det? Fire måneder siden spillede vi med om alle titler, nu har vi ikke den bedste periode… Men vi kommer tilbage.
- Overhovedet ikke. Der er ingen tømmermænd fra sidste sæson.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER