Det læser brugerne på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
6 - 3
(4 - 0)
Manchester C
Manchester U
P. Foden (8), E. Haaland (34), E. Haaland (37), P. Foden (44), E. Haaland (64), P. Foden (73)
Antony (56), A. Martial (84), A. Martial (90)
Kent Christensen

Erik ten Hag: Ronaldo blev sparet af respekt

Manchester United fik den helt store ydmygelse i lokalopgøret på Etihad søndag eftermiddag, da City bankede rivalerne 6-3.
Det er ikke gået nogen fodboldfans næse forbi, at de lyseblå mancunians havde noget at fejre søndag eftermiddag, da de trygt besejrede naboerne i en seksmåls-magtdemonstration. Specielt lokaldrengen Phil Foden og den nytilkomne, superomtalte-nordmand, Erling Braut Haaland, stjal fokus fra dagens opgør, da de begge leverede pragtpræstationer og hver især fik et hattrick tilføjet til CV’et. Men hvem kunne ellers have været hovedperson i et opgør med så megen bevågenhed?

Den femdobbelte ballon d'or-vinder og nu 37-årige Cristiano Ronaldo blev udeladt af manager, Erik ten Hag, og måtte se sit hold blive ydmyget fra bænken. Generelt har spilletiden været sparsommelig i forhold til hvad superstjernen Ronaldo har været vant til i nuværende sæson, og det har været en gåde for flere, hvorfor manageren Erik ten Hag ikke gav et eneste minut til portugiseren i Manchester-derbyet. Hans forklaring lyder:

- Jeg ville ikke udtage ham af respekt for Cristiano, og for hans store karriere.

Senere i pressemødet forklarer han også beslutningen ved at sige, at Anthony Martial havde brug for minutterne.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER