Louis Andersen

Onsdagens engelske rygter

Alt det nyeste fra England.
Den engelske angriber Harry Kane er fortsat Bayern Münchens største transfermål. (Kicker)

Newcastle United er klar til at afgive et tredje bud på Leicesters engelske midtbanespiller James Maddison efter at have fået afvist bud på henholdsvis 332 millioner kroner og 373 millioner kroner. (Times)

Liverpool, som er blevet sat i forbindelse med Jude Bellingham, er begyndt at kigge mod alternative midtbanespillere og holder øje med Benficas 21-årige argentinske spiller Enzo Fernandez. (Fichajes)

Chelsea vil ikke sænke deres udbudspris på 257 millioner kroner for den amerikanske kantspiller Christian Pulisic, da Juventus viser interesse for at købe ham. (Calciomercato)

Chelsea ønsker at have yderligere samtaler med Bayer Leverkusens Tim Steidten om rollen som sportsdirektør på Stamford Bridge. (Guardian)

Eintracht Frankfurts danske midtbanespiller Jesper Lindstrøm har reageret på rygter der sætter ham i forbindelse et skifte til Arsenal og siger, at det er "store klubber, som de holder øje med mig". (Tipsbladet)

Leeds vil åbne kontraktforhandlinger med den engelske kantspiller Jack Harrison, som var genstand for et rapporteret bud på 166 millioner kroner fra Newcastle i sommer. Den 25-årige midtbanespillers nuværende aftale løber frem til sommeren 2024. (Football Insider)

Den tidligere Tottenham og Paris St-Germain-manager Mauricio Pochettino, som er blevet sat i forbindelse med jobbet som landstræner for England, var på Wembley for at se deres 3-3 kamp mod Tyskland. (Telegraph)

Chelsea har fyret physeteraputen Thierry Laurent, som bliver det fjerde stabsmedlem, der forlod Stamford Bridge i den seneste uge. (Post)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER