Anders Mathiasen

PSG-præsident i bizart angreb: Mærkeligt at fejre CL-titel

Luften er kold i øjeblikket mellem PSG og Real Madrid
Real Madrid leverede en stor sæson, da de både vandt La Liga og Champions League, men især fejringen af det sidste er ikke faldet i god jord.

PSG-præsident og formand for European Club Association, Nasser al-Khelaifi, forstår nemlig ikke, hvordan Real Madrid kan fejre at have vundet Champions League, når de hellere vil spille i deres egen Super League.

Nasser al-Khelaifi, som er præsident i PSG og formand hos European Club Association, kritiserer nemlig den spanske hovedstadsklub, da han ikke kan forstå, hvorfor de valgte at fejre Champions League-triumfen.

Han troede nemlig, at de hellere ville hygge sig i deres egen udbryderliga, European Super League.

- Det er mærkeligt, at Real Madrid fejrer at vinde Champions League. Det er meget mærkeligt, at man går imod en turnering, men så deltager og fejrer at have vundet titlen.

- Jeg synes, det er meget mærkeligt, hvis jeg skal være ærlig. Men vi kommer ikke til at spilde tid på dette, og vi vil fortsætte med at arbejde videre, lyder meldingen fra Nasser al-Khelaifi ifølge footmercato.

Tilbage i 2021 forsøgte Real Madrid i fællesskab med klubber som blandt andre Barcelona, Atlético Madrid og Juventus at danne sin egen liga og dermed forlade Champions League. De store engelske klubber var også med, men efter et massivt pres fra fansene trak de sig hurtigt ud af projektet igen.

Om Nasser al-Khelaifi og PSG selv er helt uskyldige, hvad angår økonomi i fodbold, og hvor man får sine penge fra, kan man sætte spørgsmålstegn ved, men al-Khelaifi mener under alle omstændigheder, at Real Madrid ikke bør fejre end CL-titel.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER