Anders Mathiasen

Dansker imponerer i Prag: Hjulmand holder øje

En landsholdskandidat løber måske rundt i Prag...
Da Casper Højer var på toppen i AGF, krævede mange aarhusianske fans, at han fik chancen på landsholdet. Det skete aldrig, men drømmen er ikke nødvendigvis slukket for 27-årige Højer, der gør det godt i den tjekkiske storklub Sparta Prag.

Sparta-træner Brian Priske sætter i et interview med bold.dk ord på Højers situation.

- Casper havde en vanskelig opstart, hvor han var lidt inde og ude af træning, men han er kommet godt i gang og har haft god impact i mange kampe. Han begynder at være kontinuerlig i de fysiske præstationer, hvilket også er grunden til, at han har bidraget med mål og assists.

- Det er godt at se, at han er kommet op i det gear, vi ved, han har, ovenpå en vanskelig start med skaden i sidste sæson. Der er ingen tvivl om, at den har sat ham tilbage, men jeg føler, jeg kan se den Casper, der var på sit absolut højeste i AGF.

- Der ligger mange store kampe foran ham, hvis han kan den her form og det her fokus, siger Priske til bold.dk.

Casper Højer har i denne sæson foreløbig scoret to mål og leveret tre assists i ni kampe for Sparta Prag. Brian Priske er derudover også sikker på, at landstræner Kasper Hjulmand ikke har glemt den angrebsivrige venstreback.

- Jeg ved, at Kasper følger godt med hjemmefra og kigger på alle tilgængelige spillere, så jeg er ikke i tvivl om, at Kasper også holder øje med Højers præstationer hernede og kender hans kvaliteter.

- Jeg lader det selvfølgelig være helt op til Kasper. Det vigtigste for Højer er at holde et højt niveau, og så ved man aldrig, hvad der kommer til at ske. Jeg kan kun sige, at jeg er meget tilfreds med de præstationer, han leverer, og jeg tror, vi kan bygge endnu mere på ham, siger Priske til bold.dk.

Casper Højer tog til Sparta Prag fra AGF i sommeren 2021 og skrev en treårig kontrakt til 2024.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER