Anders Mathiasen

Barca-stjerne meldes på vej til MLS: Jeg er ikke 20 år længere

Nu udtaler den erfarne Barca-spiller sig om rygterne, der sender spanieren til MLS.
I den seneste tid har der været flere rygter, som har sendt 34-årige Sergio Busquets en tur til amerikansk fodbold, hvor et skifte til Inter Miami har været nævnt. Barcelona-midtbanespilleren har kontraktudløb med klubben til sommer, og derfor skulle han angiveligt være i gang med sin sidste sæson for den spanske storklub.

Dog opstår der et markant problem, når man konfronterer den erfarne midtbanespiller med rygterne, Busquets selv har nemlig ikke hørt noget om, at han skulle være på vej til MLS og Inter Miami.

- Jeg kan ikke fortælle noget, for der er intet. Det har virket som ingenting for mig på grund af alle de rygter, der har været. Der er intet officielt.

- Jeg vil indtil videre se, hvordan jeg klarer mig i denne sæson. Så der er ingenting. Jeg vil nyde mig selv, og så må jeg se på det hele.

- Det er dog klart, at jeg ikke er 20 år gammel længere. På forhånd er det mit sidste år på min kontrakt, men der er blevet sagt ting, som ikke er rigtige, udtaler Sergio Busquets ifølge Marca.

Sergio Busquets står i alt noteret for 685 kampe for klubben, hvor han har leveret 18 mål og 41 assists. Han har desuden været med til at vinde hele 32 titler. Det drejer sig blandt andet om otte spanske mesterskaber samt tre triumfer i Champions League.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER