Fodbold nyheder

Målræv indstiller karrieren

Af Louis Andersen

Goran Pandev indstiller sin karriere, som bød på flere store oplevelser.
Article image
Den mest scorende spiller for Nordmakedonien gennem tiden Goran Pandev annoncerede torsdag, at han indstiller fodboldkarrieren. 39-årige Pandev nåede at spille 122 kampe og score 38 mål for sit land i en karriere, der strakte sig over to årtier.


Pandev nåede en enkelt slutrunde med hjemlandet, det var EM-slutrunden sidste år hvor han og holdkammeraterne ikke kunne stille meget op i en gruppe med Holland, Østrig og Ukraine som modstandere. Dog lykkedes det for Pandev at score landets første slutrundemål nogensinde.

På sin Instagram-profil skriver Pandev følgende om indstillingen af karrieren:

- Jeg ser tilbage, og det virker stadig ikke virkeligt. Det har været en utrolig rejse. Et smukt kapitel slutter nu. Jeg bærer en masse fantastisk bagage af følelser med videre.

Pandev tilbragte det meste af sin karriere i Italien, hvor Inter hentede ham til som 18-årig. Vejen blev også lagt forbi Lazio, Napoli, Genoa og tyrkiske Galatasaray, inden han i januar kom til sin sidste klub Parma.

Pandev var en del af det Inter-hold, som vandt The Treble i 2010 under træner José Mourinho. Holdet vandt både Serie A, Champions League og Coppa Italia i samme sæson.

Mere om Nordmakedonien

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik