Daniel Fisker

Gammel kending er 100 % sikker på Barca

Gerard Deulofeu, som ikke vil ”hjem”, er 100 % sikker på FC Barcelonas igangværende projekt.
Der var store forventninger til Gerard Deulofeu, da den nu 28-årige kreatør var færdig på FC Barcelonas akademi, La Masia. Han manglede dog tilsyneladende hår på brystet, hvorfor han i første omgang blev udlejet til Everton.

Herefter blev Deulofeu udlejet til Sevilla, hvorefter Everton købte ham i 2015. To år senere blev han dog købt tilbage af Barca, inden han et halvt år senere blev udlejet til Watford, som endte med at købe ham.

Siden sommeren 2020 har han – først som lejesvend og senere på en permanent aftale – slået sine folder i italienske Udinese, hvorfra han har udelukket en retur til Barca. Det betyder dog ikke, at han bærer nag.

Deulofeu, der tilsyneladende passer som hånd i handske i Udinese, har tværtimod 100 % tillid til det igangværende Barca-projekt, mens han også har særdeles høje tanker om Barcas nyindkøb Robert Lewandowski.

- Jeg er 100 % sikker på det hold, som Barca har bygget – med de ledere, som har meldt deres ankomst, og alle, der er kommet til klubben, udtaler Gerard Deulofeu ifølge Diario Sport.

- Sidste år var en omstillingsfase, men jeg tror, at Barca kommer til at kæmpe med om La Liga og Champions League i år.

Barca indtager i øjeblikket en andenplads i La Liga, hvilket Lewandowski kan tage en stor del af æren for, og en foreløbig andenplads i Champions League Gruppe C.

- Hans bevægelser i feltet ser brutale ud. Han er en leder – en af de bedste tre angribere i Europa. Han gør igen Barca kandidat til alting.

Deulofeu har endnu sit første mål til gode i den nye Serie A-sæson, hvor han dog har leveret fem assists i syv kampe, mens det i alt er blevet til 16 mål og 13 assists for ”I Bianconeri”.