Fodbold nyheder

Brøndby-fans vil kæmpe – imod – klubben

Af Torsten Brix

Vanskellige tider på Vestegnen…
Article image
Ritzau-Scanpix
- Under henvisning til de verserende rygter i medierne om, at Brøndby IF er i aktuelle drøftelser med en potentiel investor vedrørende en mulig investering i Brøndby IF, skal vi hermed meddele, at Brøndby IF løbende modtager henvendelser fra interesserede investorer, og fortsat har dialog med investorer for at afdække mulighederne for en mulig investering i Brøndby IF.


Sådan skrev Brøndby IF på deres hjemmeside tidligere på ugen og dette mulige salg af klubben har frembragt voldsomme reaktioner fra deres fans. På Facebook har en af Brøndbys største fanfraktioner, Alpha, skrevet følgende:

– Vi mener ikke, at de angiveligt kommende ejere er forenelige med hverken Brøndby IF’s værdigrundlag, eller den måde fodboldverdenen bør blive drevet. Derfor er vores fokus nu at gøre os klar til at kæmpe for bevarelsen af, hvad vi mener er klubbens identitet, forsvare det, Brøndby IF står for, og kæmpe imod det, som truer med sit indtog i klubben. For os i Alpha var kampen i Viborg derfor en emotionel oplevelse, hvilket er blevet bemærket af mange. Vi betragter nu hver kamp som den potentielt sidste.Mere om Brøndby

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik