Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Anders Vestergaard

Indkast.dk bringer her de seneste rygter fra engelsk fodbold.
Article image
Chelsea er indstillet på at udnævne Christoph Freund som deres nye sportsdirektør efter at have forhandlet vilkårene med Red Bull Salzburg (Fabrizio Romano)


Leicester City-boss Brendan Rodgers går en usikker fremtid i møde i landskampspausen, hvor Foxes overvejer, om de skal skifte manager. (Telegraf)

Thomas Frank siger, at han er "meget glad" i Brentford efter at være blevet sat i forbindelse med Leicester-managerens job. (Sky Sports)

Everton har indledt forhandlinger med den nigerianske midtbanespiller Alex Iwobi om en ny kontrakt for den 26-årige, hvis nuværende aftale løber frem til 2024. (Liverpool Echo)

Chelsea og Englands kantspiller Callum Hudson-Odoi, 21, siger, at han har fået at vide af klubejer Todd Boehly, at han stadig har en fremtid på Stamford Bridge, på trods af at han er blevet udlejet til Bayer Leverkusen. (Post)

Manchester Uniteds ønskespiller Cody Gakpo har haft en "vanskelig" start på sæsonen, efter at den hollandske kantspiller blev sat i forbindelse med et skifte væk fra klubben, hævder PSV’s sportsdirektør, Marcel Brands (ED)

Dan-Axel Zagadou, som West Ham længe har været meldt interesseret i, er klar til at slutte sig til Stuttgart, efter at den franske forsvarsspiller forlod Borussia Dortmund i sommer. (Kicker)

Mere om Cody Gakpo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik