Fodbold nyheder

Medie:
Topspiller i dansk fodbold anholdt og sigtet for voldtægt!

Af Anders Mathiasen

En skandale af de helt store kan være under opsejling.
Article image
En topspiller i dansk fodbold er angiveligt blevet anholdt, og han bliver lørdag fremstillet for grundlovsforhør sigtet for voldtægt og to forhold af blufærdighedskrænkelse.


Det kan Viaplay lørdag fortælle. Viaplay skriver, at spilleren fredag er blevet anholdt, og at personen i skrivende stund sidder i grundlovsforhør, hvor den sigtede nægter sig skyldig i alle tre forhold.

Strafferammen for voldtægt er som bekendt fængsel med op til 8 år. Viaplay afslører ydermere, at man har forsøgt at få kontakt med den sigtede spillers klub men uden held.

Nyheden rammer dansk fodbold på bagkant af flere sager i engelsk fodbold, hvor bl.a. Manchester Citys Benjamin Mendy er suspenderet i klubben efter at være blevet sigtet for voldtægt igennem en længere periode.

Et andet sted i Manchester venter United-spilleren Mason Greenwood på domsafsigelse i en sag om voldtægt og mordtrusler mod en ekskæreste. Begge spillere er lige nu udeladt af trupperne i deres respektive hold, og netop sådan kan det også ende for den unavngivne danske spiller.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik