Anders Steindorff Vad

Omdiskuteret målmand på vej til Newcastle United FC

Med skader i målmandstruppen søger Newcastle nu efter forstærkninger på keeper-fronten - klubben overvejer derfor den tidligere Liverpool-målmand Loris Karius
For nyligt pådrog Newcastles andenmålmand Karl Darlow sig en ankelskade, hvilket betyder at han ikke vil være at finde på banen det næste stykke tid. Newcastle har altså brug for afløser og har ifølge Florian Plettenberg, som er reporter for Sky Sports, den tyske målmand Loris Karius i søgelyset som erstatning.

Tyskeren skulle efter sigende være ankommet til Newcastle, og han skulle kun være et lægetjek væk fra at skrive kontrakt med den nordengelske fodboldklub. Siden sommeren har Karius været uden klub, efter at hans kontrakt med Union Berlin udløb. Ifølge Plettenberg har Karius trænet meget de seneste uger, og skulle være klar til at skrive under på en fri transfer. Går legetjekket igennem er der tale om en såkaldt korttidskontrakt.

Bliver aftalen til virkelighed, vil det betyde en tilbagevenden til engelsk fodbold for den berygtede målmand. Mange husker nok Loris Karius for Champions League-finalen i 2018. En finale hvor mange gav ham skylden for Liverpools katastrofale 3-1-nederlag imod Real Madrid. Siden har målmanden været lånt ud til henholdsvis Beşiktaş og Union Berlin.