Daniel Fisker

Aubameyang-debut forsinket: Han kan ikke træne

Det kommer til at forsinke Pierre-Emerick Aubameyangs Chelsea-debut, at den tidligere Barcelona-angriber blev udsat for et hjemmerøveri.
Der gik chokbølger gennem fodboldverdenen, da Pierre-Emerick Aubameyangs og hans familie natten til mandag blev udsat for et voldsomt hjemmerøveri, hvor mindst fire personer bevæbnet med skydevåben og køller trængte ind i den daværende FC Barcelona-spillers hjem.

En af røverne slog Aubameyang i hovedet med en kølle, hvorfor angriberen brækkede kæben. Blot tre dage senere blev Aubameyang købt af Chelsea, hvorfor spekulationerne om, hvor hårdt den nye angriber på Stamford Bridge, var medtaget efter det voldsomme røveri.

Chelsea-manageren Thomas Tuchel har nu løftet sløret for, at Aubameyangs Chelsea-debut er forsinket som følge af mandagens røveri. Den brækkede kæbe er skyld i, at ”Auba” ikke kan træne, men ”The Blues” har en mulig løsning på tegnebrættet.

- I øjeblikket kan han ikke træne, udtaler Thomas Tuchel ifølge Express.

- Vi er nødt til at udstyre ham med en maske, som kan beskytte hans kæbe. Vi kan forsøgsvis starte med masken fra i næste uge.

Det er kun otte måneder siden, at Aubameyang forlod Arsenal til fordel for Barca. Nu er ”Auba” dog blevet genforenet med Tuchel, som han også spillede under – i knap to år – i Borussia Dortmund. I den periode scorede Aubameyang 56 mål i 63 Bundesliga-kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER