Louis Andersen

Medie: Braithwaite på blokken i Rayo Vallecano

Martin Braithwaite har i lang tid været rygtet væk fra Barcelona. Nu kan han ende med at blive angrebskollega med Radamel Falcao.
Den danske landsholdsangriber har ifølge flere spanske medier fået ophævet sin kontrakt med FC Barcelona, det er dog ikke noget klubben selv har været ude at bekræfte endnu. Efter den nyhed er flere klubber blevet meldt interesseret i at skrive kontrakt med Braithwaite, når og hvis han kommer ud af sin kontrakt med Barcelona.

Onsdag blev det meldt, at Espanyol skulle stå klar med en kontrakt til danskeren, men nu er endnu en klub meldt klar til at hente ham. Ifølge det spanske medie Fichajes er La Liga-klubben Rayo Vallecano nemlig interesseret i den danske Barcelona-angriber.

Fichajes skriver ifølge bold.dk, at Rayo Vallecano i første omgang forsøgte at hente brasilianske Marcos André i Valencia, men at skiftet et gået i vasken. Derfor kigger de nu Braithwaites vej.

Vallecano og Braithwaite skulle angiveligt være gået i gang med de indledende samtaler, men der er stadig et godt stykke vej til et skifte, da Braithwaite kræver en meget høj løn.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER