Fodbold nyheder

Torsdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Chelsea er blevet tilbudt muligheden for at hente Neymar, da Paris Saint-Germain forsøger at skippe den brasilianske offensivspiller afsted for at undgå konsekvenserne af UEFAs Financial Fair Play-regler. (Mail)


Men mens Chelsea er interesseret i at strikke en aftale sammen, har Paris Saint-Germain nu vendt 180 grader og afviser nu at sælge. (Times)

Chelsea har også budt endnu engang på FC Barcelonas 33-årige angriber Pierre-Emerick Aubameyang i en byttehandel, som også inkluderer en sum penge. Spanske Marcos Alonso bliver en del af byttehandlen. (Mail)

AC Milans angriber Rafael Leao og Dinamo Moskvas midtbanespiller Arsen Zakharyan er blevet sat i forbindelse med Chelsea. Russiske Zakharyan koster omkring 108 millioner kroner, men Leaos prisskilt på mere end en milliard kroner, skræmmer Chelsea. (Times)

Brentford håber på at hijacke Arsenals handel med Shakhtar Donetsks Mykhaylo Mudryk, men kan blive nødt til at slå egen transferrekord, hvis de skal hente den ukrainske angriber. (Mirror)

Arsenal har budt 172 millioner kroner for Palmeiras-midtbanespilleren Danilo, men den brasilianske klub ønsker et højere beløb. (Goal Brazil)


Newcastle har meldt sig ind i kampen om Leicesters belgiske midtbanespiller, Youri Tielemans. (Mail)

Arsenal har fulgt Tielemans gennem hele transfervinduet, men en ukendt klub er nu klar til at betale de 223 millioner kroner, som Leicester kræver. (Express)

Ajax-midtbanespiller Edson Alvarez er opsat på et skifte til Chelsea, da klubejer Todd Boehly er klar til at betale 430 millioner kroner for den mexicanske landsholdsspiller. (De Telegraaf)

Chelsea har budt 370 millioner på Alvarez, da London-klubben håber på at kunne hente en angriber og en midtbanespiller før vinduets lukning. (Sky Sports)

Brighton vil byde endnu engang på Chelseas skotske midtbanespiller Billy Gilmour. (Fabrizio Romano)

Chelsea er tæt på at lukke en aftale for 668 millioner kroner for den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol, men er villige til at lade ham blive i RB Leipzig på leje i resten af indeværende sæson. (Telegraph)

Leeds forbereder et bud på Sheffield Uniteds irske forsvarsspiller John Egan, mens de ser ud til at miste Daniel James til Tottenham. (Express)

Southampton er villige til at forhøje deres bud på den hollandske kantspiller Cody Gakpo, efter PSV afviste deres første bud på 184 millioner kroner. (Telegraph)

PSV og Southampton er blevet enige om en pris på 292 millioner kroner, som slår Southamptons transferrekord. (Times)

Birmingham er i forhandlinger med Manchester United om at hente den 22-årige hollandske midtbanespiller Tahith Chong på en permanent aftale. (Star)

Birminghams aftale med Bordeaux om den nigerianske angriber Josh Maja er faldet igennem, da den 23-årige angriber ønsker at blive i Ligue 2-klubben. (Get French Football News)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik