Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Simon Friis Christensen

United er på jagt efter kantspiller

Manchester United har været meget igang i dette års sommertransfervindue, men det ser ud til de har endnu mere på deres ønskeliste i år.
Erik ten Hag er ikke helt færdig på transfervinduet i år, da han gerne vil have endnu en kant til ting trup. Derfor er han gået tilbage til sin gamle klub Ajax for at se muligheden i at hente den brasilianske kant Antony, men har ifølge mediet The Atheltic fået afvist et bud på lige omkring 600 millioner kroner.

Derudover så ser de interrese i en billigere mulighed i Holland, som er ved PSV Eindhoven, som har den hollandske kant Cody Gakpo, som der har skabt stor interesse hos “de røde djævle”. Dog meddeler MailOnline, at PSV ikke vil kigge på bud på Gakpo før de har mødt Ranger i deres Champions League play-off kamp d. 24/8.

United sidste bud på en ny kantspiller inden vinduet lukker er hos Atletico Madrid, da de har en garvet kantspiller som er 28-årige Yannick Carrasco. Ingen kontakt er taget endnu, men ifølge Telegraph, så skulle United være i overvejelse om at afgive et bud på Carrasco.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER