Oliver Kremmer Skammelsen

Dyreste spiller i Tottenhams historie til lægetjek i Napoli

Tanguy Ndombele har i dag været til lægetjek i Napoli.
Tanguy Ndombele er den dyrest-indkøbte spiller i Tottenham Hotspurs historie, men nu er han til lægetjek i den italienske klub, Napoli. Den franske midtbanespiller slog aldrig rigtig igennem i London-klubben, og han har derfor angiveligt fået grønt kort til at søge nye veje.

Ndombele befinder sig altså lige nu i Napoli. Det skriver det anerkendte britiske medie, SKY. Nyhedsmediet bliver bakket op af en video, der i skrivende stund florerer på diverse medieplatforme. Her ser man netop Ndombele begå sig i den italienske storby.Ifølge den yderst anerkendte sportsjournalist, Fabrizio Romano, lyder aftalen mellem Tottenham og Napoli på et etårigt lån med mulighed for efterfølgende køb.Tanguy Ndombele kom til Tottenham i sommeren 2019 og har siden spillet 63 kampe for klubben, hvori han har scoret seks mål. Under sin tid i klubben er han af daværende manager, José Mourinho, blandt andet blevet kaldt doven.

Ndombele har haft fire forskellige managers i sine blot tre år i Nordlondon. Ingen af disse managers har haft en fidus til spilleren, og han har heller aldrig rigtigt vundet majoriteten af hjerterne hos de trofaste fans.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER