Fodbold nyheder

Cucurella:
Jeg klipper aldrig mit hår

Af Daniel Fisker

Marc Cucurella kommer ikke til at bruge noget af sin Chelsea-løn i en frisørstol.
Article image
Der var drama for alle pengene, da Chelsea og Tottenham søndag tørnede sammen på Stamford Bridge – både på og udenfor banen. Dramaet på banen kulminerede i kampens døende minutter, da Harry Kane sendte et hovedstød i netmaskerne og dermed sikrede Tottenham et point.


Forinden var Chelseas nyindkøbte wingback, Marc Cucurella, blevet revet omkuld, fordi Tottenham-forsvareren Cristian Romero rev i spanierens lange hår i forbindelse med et hjørnespark. Efter et VAR-tjek kunne Tottenham dog tage endnu et hjørnespark, som Kane udnyttede til at score til 2-2.

Cucurella slår dog fast, at han aldrig vil klippe sin karakteristiske manke, som også gjorde ham til en publikumsdarling, da han fik sit Premier League-gennembrud i Brighton, hvor han nåede at spille 38 kampe, før Chelsea købte ham for knap to uger siden.

- Jeg klipper aldrig mit hår. Det er min stil, udtaler Marc Cucurella ifølge BBC.

- Før kampen snakkede jeg med ham, og måske var det en kamp på banen. Jeg har ikke noget problem med ham. Det var kun en hændelse i løbet af kampen, men måske var det vigtigt, fordi det ændrede resultatet.

Manchester City var efter sigende også interesserede i Cucurella, som fik sin fodboldopdragelse i Barcelona, men det blev som bekendt Chelsea, der købte spanieren for knap 530 millioner kroner og udstyrede ham med en seksårig kontrakt.


- Jeg synes måske, at det er lang tid, men måske vil det give mig lov til at spille min bedste fodbold i klubben.

- Det er godt, fordi jeg ikke er presset i mit hoved. Det er ikke en aftale på seks måneder eller noget. Der er en chance for at spille for holdet og nyde fodbolden.

- Selvfølgelig er en kontrakt bare papir, men jeg er kommet for at blive i mange år.

Det er måske ikke overraskende, at Thomas Tuchel valgte at gøre Cucurella til den dyrest købte venstreback nogensinde. Chelsea-manageren har således holdt øje med den 24-årige spanier, siden han slog sine folder på Barcas ungdomshold.

- Jeg er overrasket, og jeg blev meget glad, da han sagde, at han havde set mig spille på Barcelonas akademi.

- Jeg er overrasket over, at han er en stor fan.

- Han fortalte mig, at jeg må arbejde hårdt nu, og at han er meget glad for at have mig her. Chelsea har givet mig denne mulighed, og nu er jeg nødt til at arbejde hårdt for at gengælde den tillid.

- Det er et stort ansvar for mig, men jeg er glad, fordi ejeren Todd Boehly og manageren har vist mig masser af interesse og tillid.

Mere om Marc Cucurella

Mere om Chelsea

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik