Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her er dagens internationale rygter. Der er nyt om Aubameyang, Messi, Ronaldo, Emerson Palmieri og Estupinan.
Article image
Pierre-Emerick Aubameyang vil kæmpe for sin plads i FC Barcelona. Catalonierne afviste for nyligt et bud på 105 millioner kroner for den 33-årige gaboneser. (Deportivo Mundo)


Barcelonas prisskilt på Aubameyang skulle være i omegnen af 202 millioner kroner. (Metro)

Chelsea har afholdt yderligere samtaler med Barca omkring muligheden for at hente Aubameyang. (Mail)

I mellemtiden har Barca-manager Xavi anmodet klubben om at hente Lionel Messi tilbage fra Paris Saint-Germain. (Sun)

Cristiano Ronaldo skulle være blevet tilbudt til både AC Milan og Inter, men de to Serie A-mandskaber er ikke interesserede i den 37-årige portugiser fra Manchester United. (Tancredi Palmeri)

Den franske klub Rennes møder fortsat interesse for Serhou Guirassy. Everton skulle nu have afgivet et bud på den 26-årige angriber fra Guinea. (Mail)


Spezias forsvarsspiller Jakub Kiwior er på blokken hos West Ham, som har aflagt et bud på knap 75 millioner kroner. AC Milan har dog også meldt sig interesserede i den 22-årige polak. (Calciomercato)

Nice har forhørt Chelsea om muligheden for at hente deres 28-årige brasilianske venstreback Emerson Palmieri. (Fabrice Hawkins)

Villarreal kan risikere at miste en række spillere. Brighton er i dialog med dem omkring deres 24-årige venstreback Pervis Estupinan fra Ecuador. (Mail Online)

Villarreals 21-årige senegalesiske midtbanespiller Nicolas Jackson er desuden et muligt emne i Everton. Premier League-klubben har aktiveret hans frikøbsklausul på 237 millioner kroner. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona