Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Anders Mathiasen

Villarreal vil hente midtbane-kreatør i Tottenham, Manchester United er intersseret i tysker og så vil Liverpool lave byttehandel med Inter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Borussia Dortmund er også interesserede i at hente Chelseas Callum Hudon-Odoi. (Mail)


Villarreal er overbeviste om, at de kan sikre sig Giovani lo Celso fra Tottenham på en permanent aftale, efter han tilbragte sidste sæson på leje hos den spanske klub. (Fabrizio Romano)

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidiz har afvist rygterne om, at Manchester United har forhørt sig om 26-årige tyske kantspiller Leroy Sané. (Manchester Evening News)

Liverpool er opsatte på at lave en byttehandel med Inter, hvor man vil sende enten Roberto Firmino eller Naby Keita til Inter for i stedet at få den kroatiske midtbanespiller Marcelo Brozovic til Liverpool. (Calciomercato)

Marseille er tæt på at hente den chilenske angriber Alexis Sanchez efter han har fået revet sin kontrakt over hos Inter. (Fabrizio Romano)

Den 24-årige midtbanespiller Ibrahim Sangare har forlænget sin kontrakt med PSV Einhoven indtil 2027 på trods af interesse fra West Ham. (Sun)

Feyenoords argentinske angriber Marcos Senesi forventes at skifte til Premier League-klubben Bournemouth. (Sun)

Mere om Dortmund

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Inter - Barcelona