A. Mitrović (32), A. Mitrović (72)
D. Núñez (64), M. Salah (80)
Anders Mathiasen

Mitrovic fandt netmaskerne, da Fulham og Liverpool delte i porten

Ventetiden er ovre for de mange fodboldfans verden over. I går blev Premier League-sæsonen skudt i gang med en Arsenal-sejr over Crystal Palace. I dag skulle titelaspiranterne fra Liverpool godt fra start i, hvad der forventes at blive en hård Premier League-sæson. Dette skulle de på udebane mod oprykkerne fra Fulham, som ligeledes skulle forsøge at få en god start på sæsonen.
Liverpools normalt velsmurte angrebsmaskine var i første halvleg af dagens opgør mod Fulham noget hakkende. Afleveringerne haltede og Liverpool lignede i den grad ikke et hold, der var klar til en sæsons Premier League-fodbold. Liverpool blev flere gange sat til vægs af oprykkerholdet Fulham, som man må sige også gjorde en god figur i første halvleg.

Det skulle da også ende med, at Fulham kom foran i opgøret, på et fornemt hovedstødsmål af Alexandar Mitrovic, som angiveligt ikke kan score i Premier League… det kunne han godt alligevel, og så endda mod efter af de bedste hold i ligaen. Umiddelbart efter Fulhams føringsmål fik Liverpool bedre fat i kampen, og det lykkedes dem da også at komme frem til flere pæne muligheder - dog uden at veksle chancerne til mål.

Som 2. halvleg skred frem lignede Liverpool det hold, som også gik på banen i 1. halvleg. Afleveringerne haltede voldsomt og intensiteten manglede. På den anden side kørte Fulham videre i samme tempo og formåede at gøre det svært for Liverpool. Med lidt over 25 minutter tilbage af opgøret kunne nyerhvervelsen Darwin Núñez bringe Liverpool på 1-1 med en veltimet hælafslutning, der overrumplede Fulham-keeperen.

Blot fem minutter efter Liverpools udligning fik Fulham tiltvunget sig et straffespark ved Alexandar Mitrovic, der med hurtige fødder snød Virgil van Dijk. Mitrovic selv udnyttede straffesparket til at sende Fulham på sejrskurs. Målet faldt efter en periode, hvor det ellers lignede, at Liverpool var kommet tilbage i kampen og havde fået momentum - det var nu vendt rundt.

Små 10 minutter skulle der gå før Fulhams glæde endte. Denne gang var det Mohammed Salah der lagde bolden i Fulham-nettet efter fint aflæg fra Darwin Núñez. Dermed stod der 2-2 i hvad der viste sig at blive en yderst underholdende affære på Craven Cottage. Mere skete der ikke for alvor i dette opgør, og det betyder altså, at det bliver en pointdeling i de to holds første kamp i Premier League-sæsonen 22/23. En skuffende indsats af Liverpool, mens Fulham kan være tilfredse med indsatsen.