Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Christian Bang Jensen

Sevilla tæt på United-back

Brasilianske Alex Telles kan være på vej ud af Manchester United, hvor Sevilla står klar med åbne arme for at få en komplementer back, der kan aflaste Marcos Acuña.
Indtil nu har spanske Sevilla været på den sælgende side af transferbordet, men med under to uger til sæsonpremieren er sportsdirektør Monchi nu gået i gang med at finde erstatninger for salget af Jules Konde og Diego Carlos. Første skud på stammen var Marcao – den 26-årige brasilianske forsvarsspiller, der kom fra Galatasaray, og nu er næste navn på blokken ved at være hjemme.

Her er der igen tale om en brasilianer, men denne gang er det venstre backen Alex Telles, der vil træde til i Sevilla-truppen på en lejeaftale fra Manchester United. Det skriver den spanske sportsavis Marca onsdag.

Sevilla har også været kædet sammen med den spanske Sergio Reguilon, der skiftede fra netop den andalusiske klub til Tottenham. Men den økonomiske barriere har ikke været til at nedbryde mellem Sevilla og Tottenham, hvilket har fået ”Rojiblancos” til at lede efter alternativer.

Manchester United vil angiveligt påtage sig en stor del af spillerens løn, og Alex Telles, der allerede sidste år luftede et ønske om kontinuerlig spilletid, er meget åben for et skifte til den spanske La Liga. I Sevilla vil han formentlig blive førstereserve til venstre back-positionen som argentinske Marcos Acuña sidder tungt på, men med Sevilla i Champions League vil der være rig mulighed for at spille mange kampe for Alex Telles, da Marcos Acuña flere gange har siddet ude med overbelastningsskader og derfor ikke kan holde til det hårde program med tre kampe om ugen.

Alex Telles kom til England fra FC Porto i 2020, men er aldrig blevet en succes hos De Røde Djævle. Således er det kun blevet til 30 Premier League kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER