Fodbold nyheder

Frank trist over Eriksen-exit

Af Niels Nedergaard

Brentford-manager Thomas Frank begræder, at klubben har mistet Christian Eriksen.
Article image
Christian Eriksen fik i foråret comeback, da han skrev kontrakt med danskerklubben Brentford. Danskeren faldt hurtigt til i klubben og fik noget af et succesrigt comeback.


Derfor var der i dette transfervindue også stor rift om danskerens underskrift, hvilket i sidste ende resulterede i et stort skifte til mægtige Manchester United.

Eriksens nu tidligere manager, Thomas Frank, begræder dog, at man ikke formåede at holde fast i den danske stjerne. Den danske manager indrømmer samtidig, at det bliver svært for klubben at erstatte Eriksen.

- Han bragte selvfølgelig en masse kvalitet, som vi ikke kan erstatte, det er umuligt. Men vi kan forhåbentlig erstatte det med noget andet. Når en spiller forlader og en anden kommer ind, så skaber man nye relationer og dynamikker, fortæller Thomas Frank til mediet Earling Times ifølge Ekstra Bladet.

Brentford-manageren håber dog på, at Eriksens exit kan føre til nye måder i spillet, og samtidig håber han på, at det kan give holdet noget helt andet, at Eriksen ikke længere er i klubben.

- Det skaber forhåbentligt noget andet, hvor vi stadig skaber en masse chancer. Det handler om, hvordan jeg kan skabe et hold, som kommer så tæt på det output, som holdet fik med Christian Eriksen, forklarer den danske Brentford-manager.

Christian Eriksen nåede at spille 11 kampe for Brentford i Premier League i sidste sæson, hvor det også blev til et enkelt mål og fire assists. Eriksen har nu fået kontrakt med Manchester United, der løber frem til sommeren 2025.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik