Philip Dar

Søndagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Newcastle er i forhandlinger med Chelsea om en lejeaftale med den 26-årige tyske angriber Timo Werner, som også er blevet sat i forbindelse med sin tidligere klub, RB Leipzig. (Sunday Mirror)

Brighton vil ikke forhandle yderligere med Manchester City omkring et salg af den spanske venstreback Marc Cucurella og vil kun acceptere et bud på mindst 443 millioner kroner. (Athletic)

Manchester United vil forsøge at gøre et sidste forsøg på at overbevise FC Barcelonas hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong om et skifte til Old Trafford denne sommer. (Mirror)

Leicester vil have 443 millioner kroner, hvis de skal overveje et salg af den engelske playmaker James Maddison til Newcastle, som har fået afvist et bud på 355 millioner kroner for den 25-årige englænder. (Times)

Newcastle overvejer et forbedret bud på Maddison. (Mail)

Newcastle-boss Eddie Howe kommenterede ikke på interessen i Maddison, men udtalte blot, at han ønsker at tilføje spillere til sin trup før sæsonstarten mod Nottingham Forest den 6. august. (Northern Echo)

Newcastle har taget kontakt til Burnley omkring Maxwell Cornet, men har endnu ikke afsendt et bud på den 25-årige ivorianske kantspiller. (90min)

Chelsea er nået til enighed med Chicago Fire om en aftale med den 18-årige amerikanske målmand Gabriel Slonina for 106 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

Chelsea er samtidig tæt på en aftale med Napoli, som sender den spanske keeper Kepa Arrizabalaga til Serie A-klubben på en lejeaftale gældende for denne sæson.

Arsenal-manager Mikel Arteta udtaler, at han ønsker at tilføje yderligere forstærkning til sit mandskab. The Gunners er angiveligt interesseret i Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans. (90min)

Chelsea har fået afvist et bud på 59 millioner kroner for Inters 19-årige italienske midtbanespiller Cesare Casadei, da Serie A-klubben kræver knap 150 millioner kroner. (Gazzetta)

Stoke ønsker at hente Manchester Citys engelske angriber Liam Delap på en lejeaftale. Den 19-åriges far, Rory, spillede for Stoke. (Athletic)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER