Fodbold nyheder

Eriksen storroser Manchester United

Af Torsten Brix

Den danske landsholdsspiller er kommet til en stor klub…
Article image
- Han er en erfaren spiller. Han har spillet i udlandet, i Italien, Holland og længe i England, så han kender Premier League. Jeg synes, han er en storslået fodboldspiller, og jeg tror, at fansene vil nyde at se ham spille, fordi han er kreativ og har ideer. Jeg tror, at især vores angribere vil være glade, fordi det er ham, der kan involvere dem i spillet.


Sådan har Manchester Uniteds nye manager Erik ten Haag tidligere beskrevet hans nye spiller – Christian Eriksen. Den 30-årige dansker har underskrevet en treårig aftale med Manchester United og han er meget begejstret over ankomsten til det nordengelske. Eriksen siger ifølge Ekstra Bladet til klubbens hjemmeside:

– Jeg mener, jeg er en fyr, der vil spille fodbold, og jeg synes, at med manageren, der er kommet ind og hans ideer – og også mine samtaler med ham. Jeg kunne se mig selv spille fodbold i Manchester.

- Og samtidig er det en meget, meget stor klub, hvis ikke den største. Den har en stor historie, og det er en dejlig følelse at blive en del af noget så stort historisk set.


Mere om Christian Eriksen

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik