Emre Arslan

Onsdagens engelske rygter

Herunder følger dagens engelske rygter.
Liverpool har forespurgt sig om at købe Ajax' 22-årige brasilianske kantspiller Antony, som også er blevet sat i forbindelse med Manchester United. (Football insider)


Chelsea er gået med til at betale Sevillas pris på 480 millioner kroner for den franske forsvarsspiller Jules Kounde. (Sun)

The Blues er også i forhandlinger med PSG om en aftale på 435 millioner kroner for Presnel Kimpembe, men frygter, at den 26-årige franske forsvarsspiller vil afslå et skifte til Stamford Bridge. (Standard)

Chelsea forbereder også et bud på at udfordre Manchester United for at hente Barcelonas midtbanespiller Frenkie de Jong. (Mirror)

Den engelske midtbanespiller Harry Winks og den spanske kantspiller Bryan Gil er blandt otte Spurs førsteholdsspillere, som har fået at vide, at de kan forlade denne sommer. (Standard)


Arsenal er blevet tilbudt chancen for at købe Borussia Dortmunds forsvarsspiller Manuel Akanji, men den 27-årige schweiziske landsholdsspiller ville foretrække at slutte sig til Manchester United til sommer. (Express)

Nottingham Forest er den seneste klub, der har vist interesse for engelske Jesse Lingard, som også har haft nye samtaler med West Ham. (Guardian)


Brighton vil kræve mere end 435 millioner kroner fra Manchester City for den 23-årige spanske venstreback Marc Cucurella. (90min)


Wolves overvejer at hente den 31-årige belgiske angriber Christian Benteke, som er ved at gå ind i det sidste år af sin kontrakt i Crystal Palace. (Sun)


Chelseas midtbanespiller Billy Gilmour skal føre samtaler med manager Thomas Tuchel om hans fremtid, hvor Everton overvejer at låne den 21-årige skotske landsholdsspiller. (Telegraph)