Anders Vestergaard

Torsdagens internationale rygter

Indkast.dk giver her et overblik over de seneste rygter fra det internationale transfermarked.
Marcos Alonso overvejer at indlevere en transferanmodning til Chelsea-bestyrelsen, da denne bliver ved med at blokere hans skifte til FC Barcelona. (Daily Express)

Juventus har problemer med at finde mulige købere til angriber Moise Kean og midtbanespillerne Adrien Rabiot, Aaron Ramsey og Arthur Melo. Juventus ønsker at sende spillerne videre for, at få frisket truppen op. (Daily Star)

Den tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina forventes at returnere til Villareal efter 17 år væk fra den spanske storklub, som han forlod til fordel for Liverpool. Den 39-årige keeper forlod denne sommer Lazio, hvor han har tilbragt de seneste to år. (Fabrizio Romano)

AC Milan håber på at kunne hente Chelseas Hakim Ziyech på en låneaftale med købsoption på 225 millioner kroner. Chelsea er åbne for at sende spilleren til San SIro. (ESPN)

Jesse Lingaard er færdig i Manchester United og håbede på en tilbagevenden til West Ham, som han tidligere har været lånt ud til. Men nu er der et kontrakttilbud på bordet fra en endnu ukendt MLS-klub, hvorfor Lingaard er på vej til USA for at forhandle kontrakten. (Sky Sports)