Anders Mathiasen

Lørdagens engelske rygter

Christian Eriksen er nok engang på blokken hos engelsk storklub, Chelsea og City nærmer sig en aftale om kantspiller og så er Arsenal tæt på at hente forstærkninger.
Manchester United nærmer sig en aftale med danske Christian Eriksen og har angiveligt en mundtlig aftale med danskeren. (Star)

Manchester United har fortalt Christian Eriksen, at de er villige til at give Eriksen en toårige kontrakt med en tilhørende løn på 1,2 millioner kroner om ugen - Brentford, Tottenham, Everton, Newcastle og Leicester er også interesserede i at skrive under med danskeren. (Mirror)

Chelsea og Manchester City nærmer sig en aftale om den engelske kantspiller Raheem Sterling. (Mail)

Arsenal er blevet enige med Leicesters belgiske midtbanespiller Youri Tielemans om de personlige vilkår - klubberne mangler at blive enige om en overgangssum. (GiveMeSport)

Tottenham, West Ham, Everton og Newcastle vil alle have fingrene i den engelske midtbanespiller Jesse Lingard, efter hans kontrakt med Manchester United ikke blev forlænget. (Telegraph)

Brentford arbejder på at skrive under med Hull Citys engelske angriber Keane Lewis-Potter for omkring 172 millioner kroner. (Telegraph)

Nottingham Forest har sikret sig Manchester Uniteds engelske målmand Dean Henderson. (Telegraph)