Fodbold nyheder

Fredagens internationale rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens internationale rygter.

Article image
Timo Werner, Chelsea

FC Barcelona er klar til at byde op mod 517 millioner kroner for Leeds´ brasilianske kantspiller Raphinha i et forsøg på at stjæle ham for næsen af Chelsea. (Times)


Juventus er interesseret i den tyske angriber Timo Werner som en del af De Ligt-aftalen med Chelsea, men de to klubber mangler stadig at blive enige om en pris. (Mail)

Juventus vil gerne have Liverpools brasilianske angriber Roberto Firmino som en del af en byttehandel for deres franske midtbanespiller Adrien Rabiot. (Calciomercato)

Den spanske angriber Alvaro Morata, som er blevet kædet sammen med Arsenal, vender tilbage til Atletico Madrid efter Juventus besluttede ikke at gøre spanierens lejeaftale permanent. (Goal)

Manchester Uniteds brasilianske midtbanespiller Andreas Pereira foretrækker et skifte til Flamengo, hvor han i øjeblikket er på udlån, selvom Fulham og Crystal Palace har vist interesse. (Goal)

Bayern München har afvist et tredje bud fra Barcelona på den polske angriber Robert Lewandowski, da de tyske mestre forlanger 371 millioner kroner. (Bild)

Watfords franske midtbanespiller Moussa Sissoko er tæt på et skifte til franske Nantes for 15,5 millioner kroner. (Mail)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik