Philip Dar

Fredagens engelske rygter

Her følger dagens engelske rygter.
Chelsea oplever fremskridt i forhandlingerne med Matthijs de Ligt, men Juventus vil have, at den hollandske landsholdsspillers frikøbsklausul på 880 millioner kroner bliver udløst. (Telegraph)

Chelsea er fortsat interesseret i Paris Saint-Germains franske landsholdsspiller Presnel Kimpembe. De franske mestre er på jagt efter en ny midtstopper. (Goal)

Manchester City kommer kun til at sælge forsvarsspiller Nathan Ake, hvis de har en erstatning på plads. Den hollandske landsholdsspiller bliver sat i forbindelse med sin tidligere klub, Chelsea. (Manchester Evening News)

Tottenham er i avancerede forhandlinger med den engelske højreback Djed Spence fra Middlesbrough for 129 millioner kroner plus diverse klausuler. (Sky Sports)

Arsenal har fået deres andet bud på Lisandro Martinez afvist. Arsenal bød 328 millioner kroner, men Ajax vil have 371 millioner kroner for deres 24-årige argentinske forsvarsspiller. Det forventes, at Manchester United vil forsøge at kapre handlen i weekenden. (Mail)

West Ham har intensiveret deres forsøg på at hente engelske Jesse Lingard på en fri transfer, men de kan blive nødt til at bede Lingard om at sænke sine lønkrav. (Guardian)

Wolverhampton har vundet kampen om at beholde den portugisiske landsholdsspiller Ruben Neves i klubben, da interesserede klubber ikke er villige til at betale de 647 millioner kroner, som Wolverhampton kræver. (Sun)

Leeds´ engelske midtbanespiller Kalvin Phillips vil gennemgå lægetjek i Manchester City fredag før hans skifte til de engelske mestre for 388 millioner kroner, kan gennemføres. (Sky Sports)

Manchester United har tilsluttet sig Newcastle i kampen om at hente Monacos franske forsvarsspiller Benoit Badiashile for 431 millioner kroner. (Nice-Matin)

Den argentinske målmand Sergio Romero er interesseret i en retur til Manchester United, blot et år efter sit exit fra klubben, hvor han drog til Serie A-klubben Venezia. (Manchester Evening News)

Nottingham Forest vil byde på Huddersfields 26-årige engelske back Harry Toffolo, som har et år tilbage af sin kontrakt. (Athletic)

Nottingham Forest er også i forhandlinger med Manchester City om at hente Issa Kabore, en back som tørner ud for Burkina Fasos landshold. (Guardian)

Newcastle forventes at hente den engelske ungdomslandsholdsspiller Jordan Hackett, efter han blev løsnet fra sin kontrakt med Tottenham. (Sun)