Fodbold nyheder

Tirsdagens internationale rygter

Af Anders Vestergaard

Chelsea får modstand fra tyskland, Getafe går længere i kampen om dansker, Xavi siger stop til levende legende, Lukaku kan ikke komme hjem og Mourinho vil have tyrker til i Italien.
Article image
Chelsea har længe lignet den næste destination for Sevillas midterforsvarer Jules Kounde, men nu får de kamp til stregen af den tyske storklub FC Bayern München, som har sat den 23-årige franske landsholdsspillers navn højt på prioriteringslisten. (Rudy Galetti)


Getafe er nu gået skridtet videre i forhold til at hente Daniel Wass. Madrid-klubben har forhørt sig hos Atletico Madrid omkring den 33-årige dansker og forbereder samtidigt et bud. (Marca)

FC Barcelonas træner, Xavi, har fortalt Gerard Pique at han ikke er en del af trænerens planer på Camp Nou i næste sæson. 35-årige Pique skal dermed finde en anden klub i det kommende transfer-vindue, hvis han ønsker fuld spilletid. (Diario Sport)

Inters interesse for at hente Romelu Lukaku tilbage fra Chelsea er ved at blive kold, da Inter er ved at indse, at de ikke har de fornødne ressourcer til at hente belgieren hjem fra London. (HLN)

AS Roma forbereder et nyt bud på Mehmet Zeki Celik. Der er løbende samtaler med Lille, og José Mourinho har den 25-årige tyrkiske højre-back som sin førsteprioritet. (Fabrizio Romano)


Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik