Fodbold nyheder

Mourinho og Messi sammen i PSG?

Af Asbjørn Steffensen

De to tidligere La Liga-ærkerivaler kan måske blive forenet i den franske hovedstad.
Article image
Ritzau-Scanpix
For 10 år siden, da rivaliseringen mellem Real Madrid og Barcelona var på sit højeste og hvert El Clasico-opgør var lig med røde kort og slåskampe, virkede en verden med Jose Mourinho og Lionel Messi næsten utænkeligt.


Men måske kan det snart blive en realitet.

Ifølge det engelske medie talkSPORT er den portugisiske træner en af favoritterne til at overtage trænersædet i PSG, der angiveligt gerne fyre argentinske Mauricio Pochettino.

Mourinho var bestemt ikke en populær hos Barcelonas spillere, stab og fans, da han stod i spidsen for Real Madrid. Han implementerede en særlig hård spillestil mod det catalanske hold, hvilket ikke faldt i god jord hos dem.

Det ville ikke være første gang Mourinho overtager tjansen som træner for Pochettino. Da Pochettino blev fyret efter fem år som Tottenham-manager, var det "The Special One, der satte sig i manager-sædet.

En anden favorit til trænerjobbet i den parisiske storklub er en anden tidligere Real Madrid-træner, nemlig Zinedine Zidane.


Du kan se en episode med rødt kort, en finger i øjet og slåskamp fra en Supercopa-kamp mellem Barcelona og Real Madrid i 2011 lige her.


Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik